Niğde Adalet Komisyonu Başkanından Rektörümüze Ziyaret

Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ünlü, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya iadeiziyarette bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan ve Üniversitemiz hakkında detaylı bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, nazik ziyaretleri dolayısıyla Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ünlü’ye teşekkür ederek kendisine Niğde Adalet Komisyonu Başkanı olarak yürüttüğü çalışmalarında başarılar diledi.
Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ünlü ise açıklamalarında, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılında tüm akademisyen ve öğrencilerimiz için verimli bir akademik dönem temennisinde bulundu.
Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.