Niğde OSB’den Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Niğde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş ve Niğde OSB Bölge Müdürü Mahmut Peşin Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin geçmişten günümüze kadar olan akademik birikimini, Niğde ilindeki ve bölgedeki üretim çalışmalarını desteklemeye devam edecek şekilde kullanacaklarını aktararak nazik ziyaretleri dolayısıyla Niğde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş ve Niğde OSB Bölge Müdürü Mahmut Peşin’e teşekkür etti.

Niğde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş ise açıklamalarında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin, Niğde ve bölge için önemli katma değerler yaratan bir eğitim kurumu olduğunu ifade ederek misafirperverlikleri dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.