“Pandemi ile Değişen Dünyam” Resim Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz ve Niğde Belediyesi ortaklığında düzenlenen “Pandemi ile Değişen Dünyam” Resim Yarışmasının ödül töreni ve sergisi gerçekleştirildi.

Niğde Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen törene, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Niğde Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde İl jandarma Komutanı Kıdemli Albay Garip Gümüş ve Niğde İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ile protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, törendeki açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak Niğdeli vatandaşlarımıza fayda sağlayacak bilimsel, kültürel ve sportif faaliyetlerde en ön saflarda olmaya gayret ediyoruz. “Pandemi ile Değişen Dünyam” Resim Yarışmasında da Niğde Belediye ile güzel bir ortaklığımız oldu. Niğdeye değer katan “Pandemi ile Değişen Dünyam” Resim Yarışması ve bunun gibi pek çok ortak etkinliğimiz olacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür eder dereceye girenleri tebrik ederim.”

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise yaptığı açıklamada, "Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile tarihi bir ortaklık yaptık" ifadelerini kullanarak "Pandemi ile Değişen Dünyam" Resim Yarışmasının önemine vurgu yaptı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ayrıca "Ömer Halisdemir Ruhu ve 15 Temmuz" adlı Uluslararası bir resim yarışmasının da olacağını müjdeledi. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir açıklamalarını, başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar ve Üniversitemiz akademisyenleri olmak üzere yarışma sürecinde emeği geçen tüm sanatseverlere ve katılımcılara teşekkür ederek noktaladı.

İlkokul kategorisinde Musab Göktaş, Ortaokul kategorisinde Emine Sude Yüksel, Lise kategorisinde Rümeysa Bozbey birinci ve Yetişkin kategorisinde ise Nazlı Zahide Sil'in birincilik elde ettiği, 25 katılımcının çeşitli ödüller aldığı ve 78 resmin ise sergilendiği “Pandemi ile Değişen Dünyam” Resim Yarışmasının ödül töreni, protokol üyelerinin, “Pandemi ile Değişen Dünyam” Resim Yarışmasında dereceye girerek başarı elde edenlere ödüllerini vermesi ve serginin ziyaret etmesi ile sona erdi.