Rektörümüz Sürekli Eğitim Merkezi'mize Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi'ne ziyarette bulunarak çeşitli kurslarda eğitimlerini sürdüren kursiyerlerle bir araya geldi. Rektörümüze ziyaretinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Çiçek ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Yalçın eşlik ettiler.

"Merkezimiz Niğde'mizde Sosyalleşme ve Kişisel Gelişim İmkanı Sunuyor"
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, “Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi açtığı birbirinden değerli kurslar ile Niğde'mizde önemli bir sosyalleşme ve kişisel gelişim imkanı sunuyor. Kurslarımızı artırma niyetimiz var ve bu bağlamda da adımlar atıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hobilerini uygulayabilecekleri kurslarımızdan faydalanmaya davet ediyor, kurslarımızda emeği geçen akademisyenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Aşçılık bölümümüzün hazırladığı Kazak mutfağına ait lezzetleri deneyen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, ayrıca Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'muz içerisinde bir süre öğrencilerimizle sohbet etti.

NÜSEM Yaşam Boyu Eğitim ve Öğretimi Destekliyor
Sürekli Eğitim Merkezi'miz Üniversitemizin ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarının dışında eğitim ve sosyal etkinlik programları hazırlayarak kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve uluslararası kuruluşlar ile iş birliğinin sağlanmasına katkıda bulunmak ve yaşam boyu eğitim ve öğretimi destekleyecek sürdürülebilir eğitim programları düzenlemek amacıyla Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Kampüsümüz içinde çalışmalarına devam ediyor.