Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektöründen, Rektörümüze Ziyaret

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Üniversitemiz Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Anadolu Üniversiteler Birliği sayesinde önemli iş birlikleri yaptığımız ve bu bağlamda iş birliklerini artırmayı hedeflediğimiz Anadolumuzun en güzide Üniversitelerinden biri olan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kul’u ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür etti.
Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kul ise ziyaretteki açıklamalarında, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin kendileri için değerli bir paydaş olduğunu aktararak sıcak karşılamaları dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür etti.
Ziyaret günün anısına ikilinin birbirlerine hediye takdimi ve Anadolu Üniversiteler Birliği Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarının açılışına katılmalarıyla son buldu.