Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları Başladı

Özel Yetenek Sınavlarında başarı elde ederek Üniversitemizde eğitim alma hakkı kazanan öğrenciler ile Tıp Fakültemizi ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümümüzü tercih ederek kazanan öğrencilerimizin kayıtları şahsen, diğer fakülte ve okullarımızı kazanan öğrencilerimizin kayıtları ise e-devlet üzerinden başladı.

E-devlet üzerinden kayıtlar, 6 Eylül 2020 saat 23.59'a kadar https://www.turkiye.gov.tr/  adresine girerek “e-hizmetler” bölümünden kayıt yapılabilmektedir. Ayrıca şahsen başvuru sırasında öğrencilerimizin, kayıtları yapılırken COVID-19 salgın tedbirleri kapsamında uygun maske kullanımı ve sosyal mesafenin korunması kurallarına uymaları zorunludur.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemize, Özel Yetenek Sınavları ile yerleşen öğrenciler hariç toplam 5290 yeni öğrenci yerleşti. Böylece, Üniversitemiz Ön Lisans programlarımız için %100, Lisans programlarımız için %97,6 ve genel olarak %98.7 doluluk oranı da yakalandı.

Özel Yetenek Sınavında başarı elde eden ve Üniversitemize gelerek şahsen kayıt yaptıracak öğrencilerimizden istenilen belgeler ve kayıt tarihleri ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.