Üniversitemiz ile Ferbis Tarım, Ticaret ve Sanayi A.Ş. Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz yönetiminin, Kamu-Sanayi-Üniversite etkileşimini artırmak ve paydaş zincirine yeni bir halka eklemek için sürdürdüğü yoğun çabalar neticesinde, Ferbis Tarım, Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile işbirliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde protokolü, Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Ferbis Tarım, Ticaret ve Sanayi A.Ş. adına ise Ferbis Tarım, Ticaret ve Sanayi A.Ş. Fabrika Direktörü Ayhan Gökbağ imzaladı.

Üniversitemiz ile Ferbis Tarım, Ticaret ve Sanayi A.Ş. arasında imzalanan protokolde, bilimsel veya teknolojik araştırmalara yönelik ortak proje çalışmaları yapmak, bu projelere dayalı bilimsel yayın çalışmaları yapmak, Üniversitemiz öğretim üyeleri tarafından kuruma danışmanlık hizmeti sunmak, lisansüstü öğrencilerimizin kurum ile yada kurum bünyesinde tez çalışmaları yapması, lisans öğrencilerimizin kurum bünyesinde staj ve bitirme projeleri yapması ve Üniversitemiz ile kurumun ortaklığı ile yapılacak seminer, konferans, tanıtım ve benzeri etkinlikler düzenlemek gibi birçok konu yer alıyor.