Üniversitemizde Taşınır Kayıt ve Kontrol İşlemleri Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz birimlerinde görev yapmakta olan taşınır kontrol yetkilileri, taşınır kayıt yetkilileri ve taşınır istek yetkilileri için üç gün boyunca “Taşınır Kayıt ve Kontrol İşlemleri Eğitimi” verildi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezimizde gerçekleştirilen programda, “Taşınır Mal Yönetmeliği Taşınır İşlem Modülü”, “Taşınır Mal Yönetmeliği” ve “Taşınır Mal Yönetmeliği Taşınır İşlem Modülü Uygulamaları” konulu eğitimler, Genel Sekreter Yardımcımız Erkan Altın, Strateji ve Geliştirme Daire Başkanı Ercan Kök, İç denetçilerimiz Yüksel Berber ve Ferhat Çeviker ile Konsolide Yetkilisi Leyla Hız tarafından verildi.

Programa katılan Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Nafiz Tok, buradaki açıklamalarında Taşınır Kayıt ve Kontrol İşlemleri Eğitiminin oldukça önemli olduğunu ifade ederek eğitim ile taşınır kontrol yetkilileri, taşınır kayıt yetkilileri ve taşınır istek yetkililerimizin iş verimliliklerinin ve performanslarının artırılmasının hedeflendiğini söyledi.