2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Staj Dersi ile İlgili Duyuru

Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Fakültemizde zorunlu staj dersini alan öğrencilerimizin stajlarını; uygulama ödevi veya işyeri stajı şeklinde yapılması uygun görülmüştür.

1-İşyerinde staj yapacak öğrencilerin staj süreleri 20 iş günü olup, 06-27 Temmuz 2020 tarihleri arasında (staja başlama tarihlerinden 15 gün öncesinde) Fakültemizin, iibf@ohu.edu.tr e-posta adresine, 0388 225 20 14 nolu faksına veya Öğrenci Otomasyon Sisteminde İYS üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

2-Staj Başvurusu yapmayan öğrenciler uygulama ödevini 28 Ağustos 2020 tarihine kadar teslim edecekler ve ödev konuları ilgili Bölümün Staj Komisyonlarınca belirlenecektir.

NOT: Ödev konusunda Staj komisyon üyeleri ile iletişime geçiniz. Daha önce 20 gün yapan öğrenciler stajı tamamlamış sayılacaktır.

1- Dr. Öğr. Üyesi Ayberk Nuri BERKMAN (aberkman@ohu.edu.tr)

2- Dr. Öğr. Üyesi Gürçem ÖZEYTÜRK (gurcemozeyturk@ohu.edu.tr)

3- Arş.Gör. Mehmet Sinan ÇELİK (mehmetsinancelik@ohu.edu.tr)

Staj ile ilgili bilgi almak için: 0 388 225 2460