Etkinlik Ayrıntıları

• Etkinlik Adı: İletişim Fakültesi Öğrencileri Üniversitemizin 32. Yılını 32 Meyve Ağacı ile kutluyor.

• Etkinlik Tarihi: 29.04.2024 - 01.05.2032

• Etkinlik Türü: Etkinlikler

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI KUTLAMA

Öğrencilerimiz, 11 Temmuz’da kurulan Üniversitemizin Yıldönümünün, Eğitim-Öğretim dönemlerine denk gelmediği için kutlama arzularını bu etkinlikle gidermeyi planladıklarını belirttiler. Ülkemize katkı sunacak yeni nesiller yetiştiren üniversitemizin bir parçası olan öğrencilerimiz ’32. Yıla 32 Meyve Ağacı Dikimi’ temasını kullanarak böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade ettiler.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Ayşe-Mahmut ÇAKIR, Oğulcan ULUSOY, Nisa Nur APLAK Üniversitemizin 32. Yılına özel organize ettiği ’32. Yıla 32 Meyve Ağacı Dikimi’ Etkinliği 29 Nisan Pazartesi Günü, Saat 15:00’te Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Karşısı Merkez Yerleşke’ de gerçekleştirilecektir.