II. Kariyer Günleri

• Etkinlik Tarihi: 02.05.2016 - 22.05.2029

• Etkinlik Türü: Kariyer Günleri

II. Kariyer Günleri

2-3 Mayıs 2016 Kariyer Günleri etkinliğimize davetlisiniz...

İlkini 4-8 Mayıs 2015 tarihinde düzenlediğimiz Kariyer Günleri'nde, sektör-öğrenci buluşmasını sağlayan etkinlikler, öğrencilere yeni vizyon kazandıran başarı öykülerinin paylaşıldığı konferanslar, ülkenin değişen ve gelişen insan gücü ihtiyacının tartışıldığı, alana özgü paneller düzenlenmiş ve program geniş bir katılımla gerçekleştirilmiştir.

İlkinden aldığımız güzel geri bildirimler ve güçle Ömer Halisdemir Üniversitesi Kariyer Günleri'nin ikincisini 2-3 Mayıs 2016 tarihinde düzenlemeyi planlıyoruz. Benzer bir içerikle tüm paydaşların dahil edildiği programın hem üniversitemiz öğrencilerine hem de Niğde iline önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. II. Ömer Halisdemir Üniversitesi Kariyer Günleri'ne katılımınız bize güç verecektir.