Üniversitemizde "Mergen Kullanıcı Eğitimi ve Mergen Ders Tasarımı Eğitimi" Düzenlendi

Kalite Koordinatörlüğü ile Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Mergen Kullanıcı Eğitimi Ve Mergen Ders Tasarımı Eğitimi düzenlendi.

Üniversitemiz öğretim elemanlarının MERGEN Öğrenme Yönetim Sistemini daha etkili biçimde kullanmalarını sağlamak amacıyla tüm akademik personele yönelik düzenlenen MERGEN kullanıcı eğitimi 21-25 Eylül 2020 tarihleri arasında beş farklı oturumda çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Anadolu Üniversitesinden Öğr. Gör. Dr. Mesut Aydemir tarafından verilen eğitimde MERGEN’in özellikleri ayrıntılı olarak paylaşılmıştır. MERGEN kullanıcı eğitimine toplamda 615 öğretim elemanı katılmıştır. Üniversitemiz öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen MERGEN ders tasarımı eğitimi ise 23 ve 25 Eylül 2020 tarihlerinde iki farklı oturumda çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Anadolu Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Cengiz Hakan Aydın ve Doç. Dr. Aras Bozkurt tarafından verilen eğitimde katılımcılara uzaktan eğitim sürecinde ders tasarımına yönelik önemli bilgiler verilmiştir. MERGEN ders tasarımı eğitimine toplamda 239 öğretim elemanı katılmıştır.