Kütüphane Kullanımı Randevu Sistemi

Üniversitemiz Yönetim Kurulu’nun son toplantısında, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 22.05.2020 tarihli ve Pandemi Dönemi Ölçme Değerlendirme İlkeleri konulu yazısında yer alan dijital ortamlara erişimi olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin üretilmesi konusunu gündemine alındı. 

Alınan kararlar sonrası Üniversitemiz öğrencilerinin ve Niğde’de ikamet eden diğer üniversite öğrencilerinin kendilerine sunulan kütüphane ve bilgisayar laboratuvarı hizmetinden istedikleri zaman diliminde faydalanabilmek için https://soft.ohu.edu.tr/basvuru/ adresinden rezervasyon işlemlerini yapmaları gerekiyor. Ayrıca öğrencilerin çalışma alanlarında işletilecek kurallara uyması önem arz ediyor.

Kütüphanemizi kullanmak isteyen kurum akademik ve idari personelimizin de Rezervasyon Sistemi üzerinden rezervasyon yaptırması gerekmektedir.

Randevu işlemini yapmak için tıklayınız.


Kütüphane ve Bilgisayar Laboratuvarlarından faydalanacak olan öğrencilerin uyması gereken kurallara ulaşmak için tıklayınız.

Kütüphanemizi kullanmak isteyen kullanıcılarımızın kütüphaneye girebilmek için kendi maskesini getirmiş olması gerekmektedir.