2019-2020 Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

2019-2020 yaz döneminde staj yapacak öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi önemlidir.

 

Bir değişiklik söz konusu olduğunda yeniden ilan edilmek ve sadece COVID-19 sürecinde geçerli olmak üzere;

 

  1. Bütün staj defterlerinin, ‘ pdf ’ formatında dijital olarak hazırlanması gerekmektedir. Bu kapsamda öğrencilerimiz, staj defterlerini doğrudan bir bilgisayar ortamında hazırlayabileceği gibi ‘pdf’ formatına dönüştürmek şartıyla kendi el yazıları ile hazırlayabilecektir. Öğrencilerimizden, staj defterlerini mezuniyet durumlarına göre aşağıdaki ikinci veya üçüncü maddede belirtilen şekilde teslim etmeleri beklenmektedir.
  2. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibari ile mezun durumda fakat stajı eksik veya benzer şekilde yine aynı yarıyıl itibari ile Genel, Bütünleme, Üç Ders Sınavları veya Yaz Okulu sonucunda mezun olabilecek durumda olup da stajı eksik olan öğrencilerimizin ‘ pdf ’ formatında hazırladıkları staj defterlerini Arş. Gör. Sezer ÖNBİLGİN'e e-posta yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir. E-posta adresi: sezeronbilgin@ohu.edu.tr
  3. İkinci madde dışında kalan ve dolayısı ile mezun durumunda olmayan öğrencilerimizin ise ‘ pdf ’ formatındaki staj defterlerini, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı’nın başlamasından itibaren 1 ay içerisinde, önümüzdeki günlerde belirlenecek ve ilan edilecek olan bir sisteme yüklemeleri gerekmektedir.