2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÜTÖMER KAYITLARI HAKKINDA DUYURU

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÜTÖMER KAYITLARI HAKKINDA DUYURU 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında dersler uzaktan çevrimiçi olarak yürütülecektir. Bu doğrultuda eğitim-öğretim faaliyetlerimizi etkin bir şekilde yürütebilmek amacıyla Microsoft Teams programının kullanımına karar verilmiştir. Derslerimiz 19.10.2020 tarihinde çevrimiçi olarak başlayacaktır. Ders programı ayrıca sayfamızdan paylaşılacaktır.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde kayıtlar çevrimiçi (online) gerçekleştirilecektir. Ancak Türkiye’de herhangi bir üniversitede kayıtlı olmayanların ve öğrenci belgesi bulunmayanların ilk kayıtları mutlaka şahsen / yüz yüze olacaktır. İlk kayıttan sonraki kur kayıtları çevrimiçi (online) gerçekleştirilebilecektir.

Türkiye’de herhangi bir üniversitede kaydı bulunan öğrencilerin A1 kuruna kayıt yaptırabilmeleri için https://soft.ohu.edu.tr/tomer/ adresindeki ilgili alanları doldurarak, kurs ücretlerini yatırdıklarını gösteren dekontu, pasaport, öğrenci belgesi ve vesikalık fotoğraflarını sisteme yüklemeleri kayıt için yeterlidir.

Öğrencilerimiz yüz yüze veya çevrimiçi olarak kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra eğer isterlerse öğrenci belgesi alabilirler. Öğrenci belgesi almak için Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi sekreterliğine başvurulmalıdır.

Kurs ücretinin yatırılacağı banka ve hesap bilgileri:

Ø Ziraat Bankası Niğde Şubesi Ömer Halisdemir Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Hesap Numarası: TR170001000214693258335001 

Yüz yüze kayıt için gerekli belgeler:

1) Kayıt Formu,

2) 4 adet yeni çekilmiş (en fazla 6 aylık) fotoğraf (3.5 X 5.5 cm. ebadında)

3) Pasaport fotokopisi (2 adet)

4) Öğrenci Belgesi/ Kimlik Kartı fotokopisi (2 adet)

5) Kurs ücretinin yatırıldığına dair belge.

- Her kur (A1, A2, B1, B2 ve C1) için 600 TL yatırılmalıdır.

UYARI: Dersler Microsoft Teams programı üzerinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde herhangi bir kura kayıt yaptıran öğrencilerin dersler başlamadan önce Microsoft Teams programına ilişkin uygulamayı bilgisayarlarına veya telefonlarına mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.