2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Kısmi Zamanlı (Part-time) Çalışma Başvuruları Başlamıştır.

2021-2022  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KISMİ ZAMANLI (PART-TİME) ÇALIŞMA BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Usul ve Esasları çerçevesinde 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 46 ncı maddesi gereğince, Üniversitemizin ihtiyaç duyulan muhtelif birimlerinde kısmi zamanlı olarak (part-time) geçici işlerde öğrenci çalıştırılacaktır.

Belirtilen statüde çalışmak isteyen öğrencilerimizin 21.10.2021 tarihine kadar  ilgili başvuru yerlerine Başvuru Formu ve gerekli belgelerle başvurmaları gerekmektedir.

KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMAYA İLİŞKİN WEB SAYFAMIZ İÇİN TIKLAYINIZ.
Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılacak Birimler, Çalıştırılacak İşlerin Genel Nitelikleri ve Çalıştırılacak Öğrencilerimizde Aranan Şartlar ve Başvuru Yerleri  İçin Tıklayınız!
Başvuru Formu için Tıklayınız!
Kısmi zamanlı (part-time) çalışma konusunda sıkça sorulan sorular...