STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!!


2019-2020 Yaz Döneminde staj yapacak öğrencilerimizin aşağıdaki uyarılara önem vermesi mağduriyet yaşamaması bakımından önem taşımaktadır.

Bölüm bazında COVID-19 tedbirleri kapsamına sadece 2019-2020 yaz döneminde yapacakları stajlar için geçerli olmak üzere düzenlenen staj sekli ve sürelerine ulaşmak için  lütfen burayı tıklayınız.

Staj başvuruları OGRIS sisteminde bulunan İstek Yönetim Sistemi (İYS) üzerinden yapılacaktır. Bu süreçte kullanılacak evraklardan;                                                                

  1. İş Yeri Satj Kabul Formu'na ulşamak için TIKLAYINIZ...
  2. Staja Başlama Formu'na ulaşmak için TIKLAYINIZ...
  3. Uygulama Staj Kabul Formu'na Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ...

COVID-19 tedbirleri kapsamına sadece 2019-2020 yaz döneminde yapacakları stajlar için geçerli olmak üzere düzenlenen staj işlemlerine ait akış şemalarından;

-    İş Yeri Stajı için burayı tıklayınız. 

-    Uygulama Ödev Stajı için burayı tıklayınız. 


2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında zorunlu stajını yapacak olan Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin COVID-19 tedbirleri kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından önerilen tedbirleri alan iş yerlerinde stajlarını yapabilirler. 

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında zorunlu stajını yapacak olan Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri stajlarına Eğitim – Öğretimin ve/veya Sınavların bitiminde başlayabilirler.

Öğrencilerimiz staj işlemlerini, staja başlamadan en az 15 (onbeş) gün öncesinde tamamlamaları mağduriyet yaşanmaması açısından önemlidir.


Not: Bu süreç 2019-2020 yaz döneminde yapılacak stajlar için geçerlidir. Uygulamanın değişmesi durumunda internet sayfamız üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.