Danışmanlığını Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Mehmet Yetişen’in Yaptığı 2022 Yılı 2. Dönem Çağrı kapsamında TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Projeleri kapsamında desteklenen, Gıda Mühendisliği bölümü öğrencisi Tuğba Özer’in “Farklı Kurutma Yöntemleri ile Elde Edilen Şalgam Suyu Atığı Siyah Havuç Tozu İlavesinin Erişte Üretimine Etkisi” başlıklı projesi SCI-E indeksli dergide yayınlanmıştır.
Danışmanlığını Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Mehmet Yetişen’in Yaptığı 2022 Yılı 2. Dönem Çağrı kapsamında TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Projeleri kapsamında desteklenen, Gıda Mühendisliği bölümü öğrencisi Tuğba Özer’in “Farklı Kurutma Yöntemleri ile Elde Edilen Şalgam Suyu Atığı Siyah Havuç Tozu İlavesinin Erişte Üretimine Etkisi” başlıklı projesi SCI-E indeksli dergide yayınlanmıştır. Öğrencimizi ve Öğretim Elemanımızı kutluyoruz.
Son Güncelleme Tarihi : 26.11.2024