Program Çıktıları
  1. Yiyecek içecek sektörü ile ilgili temel kavramları tanımlar.
  2. Yiyecek içecek İşletmeciliği alanındaki yasal düzenlemeler ve mesleki standartları bilir.
  3. Yiyecek içecek İşletmelerinin etkilendiği iç ve dış çevresel faktörleri bilir.
  4. Yiyecek içecek ve aşçılık hizmetlerinin verildiği işletmelerin organizasyon yapısını ve işleyişini bilir ve uyum sağlar.
  5. En az bir yabancı dili, Avrupa Dil Portföyü A2 düzeyinde bilir.
  6. Okulda ve staj çalışmalarında edindiği teorik ve pratik bilgileri sektörde rahatlıkla uygular.
  7. Yiyecek içecek ve aşçılık hizmetleri sektöründe kullanılan bilgisayar otomasyon sistemlerinin nasıl çalıştığını bilir ve bu sistemleri kullanır.
  8. Okulda ve staj çalışmalarında edindiği yabancı dil bilgisini sektörde kullanır.
  9. Edindiği teorik ve pratik deneyimle, sektörde karşılaştığı sorunları analiz eder ve çözüm üretir.
  10. İletişim gücü yüksektir ve ekip çalışmasına uyum sağlar.
Son Güncelleme Tarihi:01.10.2019