Doktora / Fen Bilimleri Enstitüsü / gıda mühendisliği

Güz Yarıyılı Dersleri

Ders Tipi Ders Kodu Ders Adı Teorik Pratik AKTS
Zorunlu Ders FBE8001 BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7101 GIDA KAYNAKLI PATOJENLER-I 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7103 YENİ GIDA MADDELERİ TASARIMI 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7105 ORGANİK GIDA İŞLEME 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7107 GIDA MİKOLOJİSİ VE MİKOTOKSİNLER 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7109 HAM YAĞ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7111 GIDA İŞLEMEDE AKTARIM SİSTEMLERİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7113 GIDA KOLLOİDLERİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7115 MEYVE-SEBZE İŞLEMEDE OLUŞAN KİMYASAL DEĞİŞİMLER 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7117 BALIK YAĞI ÜRETİM VE KULLANIM TEKNİKLERİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7119 GIDA SEÇİMİ VE TÜKETİCİ ALGISI 3 0 8
Seminer GDM7001 SEMİNER 0 2 8
Tez Önerisi GDM7007 TEZ ÖNERİSİ 0 0 30
Tez Çalışması - Uzmanlık Alan Dersi GDM7005 UZMANLIK ALAN DERSİ 5 0 2
Tez Çalışması - Uzmanlık Alan Dersi GDM7009 TEZ ÇALIŞMASI 0 1 30
Yeterlik GDM7003 DOKTORA YETERLİK 0 0 30

Bahar Yarıyılı Dersleri

Ders Tipi Ders Kodu Ders Adı Teorik Pratik AKTS
Seçmeli Ders GDM7102 GIDA KAYNAKLI PATOJENLER II 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7104 GIDALARDA RAF ÖMRÜ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7106 GIDALARIN BİYOLOJİK YÖNTEMLERLE MUHAFAZASI 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7108 YEMEKLİK YAĞ RAFİNASYONU 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7110 MODİFİYE YAĞLAR VE MARGARİN ÜRETİMİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7112 İLERİ ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7114 GIDA İŞLEMEDE EKSTRÜZYON TEKNİKLERİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7116 MEYVE-SEBZE SULARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7118 KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİNDE KALİTE DEĞİŞİMLERİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7120 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE OPTİMİZASYON TEKNİKLERİ 3 0 8
Seçmeli Ders GDM7122 FIRINCILIK ÜRÜNLERİ BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ 3 0 8
Seminer GDM7002 SEMİNER 0 2 8
Tez Önerisi GDM7008 TEZ ÖNERİSİ 0 0 30
Tez Çalışması - Uzmanlık Alan Dersi GDM7006 UZMANLIK ALAN DERSİ 5 0 2
Tez Çalışması - Uzmanlık Alan Dersi GDM7010 TEZ ÇALIŞMASI 0 1 30
Yeterlik GDM7004 DOKTORA YETERLİK 0 0 30