Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi
Kurum Hakkında Bilgi
Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu
Organizasyon Şeması
Akademik Takvim
Genel Bilgi
Genel Giriş Koşulları
Genel Kayıt Prosedürleri
Kurallar ve Yönetmelikler
Önceki Dönemlerin Tanınması
Diploma Eki
Akademik Danışmanlık Düzenlemeleri
AKTS Kredi Dağılımı
İsim ve Adres Bilgileri
Derece Programları
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Course Catalogue For Exchange Students
Öğrenciler için Genel Bilgiler
Yaşam Giderleri
Barınma Olanakları
Beslenme Olanakları
Sağlık Hizmetleri
Sigorta
Öğrenme Olanakları
Kültürel ve sosyal Faaliyetler
Sportif ve Boş Zaman Faaliyetleri
Öğrenci Kulüpleri
Uluslararası Programlar
Dil Politikası ve Kurslar
Staj
Burs Olanakları
Engelli Öğrenci Olanakları
Öğrenci İşleri
Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
Niğde'de Yaşam
Yüksek Lisans / Fen Bilimleri Enstitüsü / gıda mühendisliği
Güz Yarıyılı Dersleri
Ders Tipi
Ders Kodu
Ders Adı
Teorik
Pratik
AKTS
Zorunlu Ders
FBE8001
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ VE YAYIN ETİĞİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6101
GIDA GÜVENLİK SİSTEMLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6103
GIDALARDA İLERİ ISIL İŞLEMLER
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6105
FONKSİYONEL GIDALAR
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6107
GIDA BULAŞANLARI
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6109
GIDA LİPİTLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6111
ZEYTİNYAĞI VE ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6113
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6115
FERMENTE BİTKİSEL ÜRÜNLER
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6117
ENDÜSTRİYEL ENZİMOLOJİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6119
GIDA ENDÜSTRİSİNDE YENİ MUHAFAZA TEKNİKLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6121
FAZ DENGELERİ TERMODİNAMİĞİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6123
ÇEREZ GIDA TEKNOLOJİSİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6125
DENİZEL FONKSİYONEL GIDALAR VE TOKSİNLER
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6127
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE İSTATİSTİKSEL VERİ ANALİZİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6129
TOZ GIDALAR TEKNOLOJİSİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6131
İLERİ GIDA ANALİZ YÖNTEMLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6133
GIDA ENDÜSTRİSİNDE TEMEL İŞLEMLER
3
0
8
Seminer
GDM6007
SEMİNER
0
2
6
Tez Önerisi
GDM6001
ÖZEL KONULAR
5
0
2
Tez Önerisi
GDM6003
TEZ ÇALIŞMASI (TEZ ÖNERİSİ)
0
1
2
Tez Çalışması - Uzmanlık Alan Dersi
GDM6005
TEZ ÇALIŞMASI
0
1
30
Bahar Yarıyılı Dersleri
Ders Tipi
Ders Kodu
Ders Adı
Teorik
Pratik
AKTS
Seçmeli Ders
GDM6102
GIDALARDA KIZARTMA TEKNİKLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6104
İLERİ SÜT KİMYASI VE BİYOKİMYASI
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6106
İLERİ MİKROBİYOLOJİK ANALİZ YÖNTEMLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6110
DOĞAL GIDA ANTİOKSİDANLARI
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6112
ENDÜSTRİYEL FERMENTE İÇECEKLER
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6116
GIDALARDA KURUTMA TEKNİKLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6120
GIDALARIN TEKSTÜREL VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6122
AYIRMA İŞLEMLERINDE ÖZEL KONULAR
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6124
TAHIL TEKNOLOJİSİNDE YENİ ANALİZ VE İŞLEME YÖNTEMLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6126
KALİTE ANALİZLERİNDE DİJİTAL TEKNOLOJİLER
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6128
LABORATUVARDA ÇALIŞMA KURALLARI VE ISO IEC 17025
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6130
ÇİKOLATA VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6132
GIDALARDA MİKROBİYOLOJİK BOZULMALAR
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6134
GIDA ENDÜSTRİSİNDE LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6136
GIDA PROTEİNLERİ
3
0
8
Seçmeli Ders
GDM6138
GIDA KARBONHİDRATLARI
3
0
8
Seminer
GDM6008
SEMİNER
0
2
6
Tez Önerisi
GDM6000
ÖZEL KONULAR
5
0
2
Tez Önerisi
GDM6002
ÖZEL KONULAR
5
0
2
Tez Çalışması - Uzmanlık Alan Dersi
-
TEZ ÖNERİ AŞAMASI
0
0
0
Tez Çalışması - Uzmanlık Alan Dersi
GDM6004
TEZ ÇALIŞMASI (TEZ ÖNERİSİ)
0
1
2
Tez Çalışması - Uzmanlık Alan Dersi
GDM6006
TEZ ÇALIŞMASI
0
1
30