Anasayfa
English
İletişim
Hızlı Erişim
Akademik Takvim
Anketler
Bilgi Edinme
Bilgi Paketi
Diş Hekimliği Fakültesi Randevu
Etkinlik Talep Formu
NOHU Login
NUBulut
Öğrenci e-posta
Personel e-posta
Telefon Rehberi
Uzaktan Eğitim Sistemi
Yemek Menü
Yemekhane Sanal Pos
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Bilgi Paketi
Kurum Hakkında Bilgi
Üniversite Senatosu ve Yönetim Kurulu
Organizasyon Şeması
Akademik Takvim
Genel Bilgi
Genel Giriş Koşulları
Genel Kayıt Prosedürleri
Kurallar ve Yönetmelikler
Önceki Dönemlerin Tanınması
Diploma Eki
Akademik Danışmanlık Düzenlemeleri
AKTS Kredi Dağılımı
İsim ve Adres Bilgileri
Derece Programları
Ön Lisans
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Course Catalogue For Exchange Students
Öğrenciler için Genel Bilgiler
Yaşam Giderleri
Barınma Olanakları
Beslenme Olanakları
Sağlık Hizmetleri
Sigorta
Öğrenme Olanakları
Kültürel ve sosyal Faaliyetler
Sportif ve Boş Zaman Faaliyetleri
Öğrenci Kulüpleri
Uluslararası Programlar
Dil Politikası ve Kurslar
Staj
Burs Olanakları
Engelli Öğrenci Olanakları
Öğrenci İşleri
Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
Niğde'de Yaşam
AGE6103 / MOLECULAR GENETICS OF PLANT NUTRITIONS
DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ
Hafta
Konular
Öğrenme Kaynakları
1
Bitki besleme genetiğine giriş
[1] s. 3-6
2
Bitki beslemede kullanılan moleküler ve genetik teknikler
[2] s. 127-138
3
Bitkilerde mineral alınımı ve taşıyıcılarının moleküler kontrolü
[1] s. 7-48
4
Minerallerin dokular arası taşınmasının moleküler kontrolü
[1] s. 46-70
5
Bitki besin eksiklikleri ve toksisitesinin genetik temeli
[1] s. 85-134
6
Fitoremediasyonun genetik temeli
[1] s. 299-314
7
Bitki makro elementlerinin metabolizması ve sinyalizasyonu
[1] s. 135-190
8
Bitki mikro elementlerinin metabolizması ve sinyalizasyonu
[1] s. 191-249
9
Farkı bitki besin metabolizmalarının etkileşimleri
[1] s. 249-270
10
Bitki besinlerinin abiyotik ve biyotik stres toleransındaki etkileri
[2] s. 99-108
11
Bitki besinlerinin artırılmasında kullanılar ıslah çalışmaları
[2] s. 219-222
12
Bitki besinlerinin artırılmasında kullanılar tarımsal genetik mühendisliğindeki en son gelişmeler
[2] s. 223-228
13
Bitki besinlerinin insan sağlığına ve sürdürülebilir tarıma olan etkileri
[2] s. 229-231
14
Öğrenci semineri ve ders tekrarı
Loading…