AGE6114 / SEED TECHNOLOGY AND INDUSTRY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Tohum morfolojisi ve fizyolojisi(1): s. 1-36
2Tohum kalitesi ve verimliliğe etkileri(1): s. 111-126; (2) s. 361-384
3Tohumlarda kalite ve sağlık testleri(1): s. 153-180; (2): s. 81-118
4Tohum işleme teknikleri ve uygulamaları(1): s. 242-257
5Tohum kaplama uygulamaları(1): s. 125-166
6Tohumlarda priming uygulamaları(1): s. 258-276
7Sentetik tohum üretimi ve kullanımı(3): s. 227-270
8Tohumluk sertifikasyonu(1): s. 277-295
9Tohumluk sektöründe gen teknolojilerinin kullanımı(2): s. 279-317; (3): 171-194
10Tohum sektöründe pazarlama stratejileriLecture notes
11Türkiye'de tohumluk sektörünün yapısal özellikleriLecture notes
12Türkiye'de tohumluk sektörünün ekonomik boyutuLecture notes
13Dünyada tohumluk sektörüLecture notes
14Tohumlukta küreselleşme ve etkileri(3): s. 703-718