1 | Tohum morfolojisi ve fizyolojisi | (1): s. 1-36 |
2 | Tohum kalitesi ve verimliliğe etkileri | (1): s. 111-126; (2) s. 361-384 |
3 | Tohumlarda kalite ve sağlık testleri | (1): s. 153-180; (2): s. 81-118 |
4 | Tohum işleme teknikleri ve uygulamaları | (1): s. 242-257 |
5 | Tohum kaplama uygulamaları | (1): s. 125-166 |
6 | Tohumlarda priming uygulamaları | (1): s. 258-276 |
7 | Sentetik tohum üretimi ve kullanımı | (3): s. 227-270 |
8 | Tohumluk sertifikasyonu | (1): s. 277-295 |
9 | Tohumluk sektöründe gen teknolojilerinin kullanımı | (2): s. 279-317; (3): 171-194 |
10 | Tohum sektöründe pazarlama stratejileri | Lecture notes |
11 | Türkiye'de tohumluk sektörünün yapısal özellikleri | Lecture notes |
12 | Türkiye'de tohumluk sektörünün ekonomik boyutu | Lecture notes |
13 | Dünyada tohumluk sektörü | Lecture notes |
14 | Tohumlukta küreselleşme ve etkileri | (3): s. 703-718 |