1 | Bitkisel ürenlerde kalite kavramı ve biyolojik temelleri | (1), (2), (3) |
2 | Kalite ıslahının temel ilkeleri, biofortifikasyon | (1), (2), (3) |
3 | Kalite ıslahında gen kaynakları ve anaç seçimi | (1), (2), (3) |
4 | Kalite ıslahında seleksiyon yöntemleri | (1), (2), (3) |
5 | Kalite ıslahında mutasyon kullanımı | (1), (2), (3) |
6 | Kalite ıslahında biyoteknolojik yöntemlerin kullanımı | (1), (2), (3) |
7 | Kalite ıslahında genetik transformasyon yöntemlerinin kullanımı | (1), (2), (3) |
8 | Bitkilerde protein içeriğinin iyileştirilmesi | (1), (2), (3) |
9 | Bitkilerde yağ kalitesinin iyileştirilmesi | (1), (2), (3) |
10 | Lif bitkilerinde lif kalite ıslahı | (1), (2), (3) |
11 | Meyvelerde kalite ıslahı: besin içeriğinin iyileştirilmesi | (1), (2), (3) |
12 | Meyvelerde kalite ıslahı: duyusal kalite özellikleri | (1), (2), (3) |
13 | Bitkisel ürünlerde işleme kalitesinin iyileştirilmesi | (1), (2), (3) |
14 | Kalite-verim ilişkisi | Current articles on related topic |