AGE7107 / BREEDING FOR QUALITY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Bitkisel ürenlerde kalite kavramı ve biyolojik temelleri(1), (2), (3)
2Kalite ıslahının temel ilkeleri, biofortifikasyon(1), (2), (3)
3Kalite ıslahında gen kaynakları ve anaç seçimi(1), (2), (3)
4Kalite ıslahında seleksiyon yöntemleri(1), (2), (3)
5Kalite ıslahında mutasyon kullanımı(1), (2), (3)
6Kalite ıslahında biyoteknolojik yöntemlerin kullanımı(1), (2), (3)
7Kalite ıslahında genetik transformasyon yöntemlerinin kullanımı(1), (2), (3)
8Bitkilerde protein içeriğinin iyileştirilmesi(1), (2), (3)
9Bitkilerde yağ kalitesinin iyileştirilmesi(1), (2), (3)
10Lif bitkilerinde lif kalite ıslahı(1), (2), (3)
11Meyvelerde kalite ıslahı: besin içeriğinin iyileştirilmesi(1), (2), (3)
12Meyvelerde kalite ıslahı: duyusal kalite özellikleri(1), (2), (3)
13Bitkisel ürünlerde işleme kalitesinin iyileştirilmesi(1), (2), (3)
14Kalite-verim ilişkisiCurrent articles on related topic