APT6108 / SUPPLEMENTAL FEEDING STRATEGIES IN SMALL RUMINANT

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Koyunların besin madde gereksinimleri [1] s 244-271
2Keçilerin besin madde gereksinimleri [1] s 271-300
3Koyun ve Keçilerde gebeliğin son dönemlerinde ve kış döneminde ek yemleme [7] s 1-26
4Koyun ve keçilerde üreme döneminde ek yemleme,flushing [1] s 271-300
5Koyun ve keçilerde laktasyon döneminde ek yemleme [1] s 271-300
6Koyun ve keçilerde merada otlatma, meranın otlatma kapasitesi [4] s 309-321
7Koyun ve Keçilerde merada ek yemleme [1] s 271-300
8 Küçükbaş ruminantların beslenmesinde sürdürülebilirlik. [8] s 174-194
9 Küçükbaşlarda kaba yem tüketimi, kaba yem kalitesi hakkında bilgi [3] s 51-79
10Ek yemleme de kullanılan kaynaklar [2] s 182-191
11Ek yemlemede kullanılan yem blokları [5] s 1-29; [8] s 40-48
12Merada vegatasyon veriminin tahmini ve kalitesinin analizi [6] s 51-82
13Merada ot ve çalı tüketiminin ölçülmesi [6] s 120-130
14Merada yapılan çalışmalarda hayvan seçimi ve idaresi [6] s 133-150