APT6111 / DIGESTIVE PHYSIOLOGY IN POULTRY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Kanatlılarda sindirim sistemi anatomisi[1] p 269-273; [2] p 1-2; [6] p 496; [5] p 8-10
22. Kanatlılarda sindirim organları ve görevleri (Ağız, kursak, taşlık, bezel mide …)[1] p 269-273; [2] p 3-4; [3] p 25-30; [5] p 8-24
3Yardımcı sindirim organları(karaciğer, pankreas)[1] p 273; [5] p 24-25
44. Sindirim sistemi hareketleri[1] p 276-288
55. Yemlerin alınması ve yutma[2] p 4-5, [4] p 355-356
66. Yemlerin sindirim kanalından geçişi[2] p 5-6; [4] p 356-357
7 7. Alınan besin maddelerinin sindirimi[1] p 289-296; [2] p 6-11; [3] p 30-33; [4] p 357-362; [7] p 152-153
88. Alınan besin maddelerinin sindirimi[1] p 289-296; [2] p 6-11; [3] p 30-33; [4] p 357-362; [7] p 152-153
99.Besin maddelerinin emilimi[1] p 298-299; [2] p 6-11; [4] p 362-368; [7] p 153-156
1010. Besin maddelerinin emilimi, kanatlılarda sindirim sonunda açığa çıkan atıkların değerlendirilmesi-sürdürülebilirlik [1] p 298-299; [2] p 6-11; [4] p 362-368; [7] p 153-156
11 11. Sindirim sistemi salgıları[1] p 289-296
12 12. Sindirim fizyolojisini etkileyen etmenler[4] p 368-371
1313. Yemlerin sindirim dereceleri [4] p 371-373; [2] p 11-12
1414. Sindirim sistemi bozuklukları[4] 374-381