1 | Yem katkı maddelerinin tanımı, önemi, sahip olması gereken özellikleri, | [2] s 138; [3] s 55-56; [4] s 275 |
2 | Sürdürülebilir hayvansal üretim için yem katkı maddelerinin önemi, Yem katkı maddelerinin sınıflandırılması | [2] s 138-139; [3] s 56; [4] s 275-276 |
3 | Besin maddesi özelliğinde olan katkı maddeleri (Vitamin, mineral, amino asit vb) | [2] s 125-137; [3] s 51-61; [4] s 277-284 |
4 | Besin maddesi özelliğinde olan katkı maddeleri (Vitamin, mineral, amino asit vb) | [2] s 125-137; [3] s 51-61; [4] s 277-284 |
5 | Yemlerin korunmasını sağlayan katkı maddeleri (antifungaller, organik asitler) | [1] s 197-208; [2] s 140-142; [4] s 284-290 |
6 | Yem Tüketimini artırıcı katkı maddeleri ( tat vericiler) | [2] s 142; [3] s 58; [4] s 311-312 |
7 | Sindirim ve Emilimi düzenleyen katkılar (enzimler, grit vb) | [1] s 41-71; [2] s 142-145 |
8 | Büyümeyi uyarıcı katkı maddeleri ( probiyotik, prebiyotik, vb) | [1] s 121-156; [2] s 146-150; [3] s 60 |
9 | Büyümeyi uyarıcı katkı maddeleri (bitkisel ekstraktlar) | [2] s 154-155 |
10 | Büyümeyi uyarıcı katkı maddeleri (bitkisel ekstraktlar) | [2] s 154-155 |
11 | Metabolizma üzerine etkili olan katkı maddeleri | [2] s 156-157 |
12 | Hayvansal ürünlerin özelliklerini artıran katkı maddeleri (renk maddeleri) | [2] s 157; [3] s 58-60 |
13 | Sağlık koruyucu katkı maddeleri (antibiyotik, antikoksidiyal vb) | [1] s 77-116; [2] s 146-150; [4] s 306-309 |
14 | Yem katkı maddeleri mevzuatı | [5] |