1 | 1. Karma yemin tarihçesi | [1] s 6-11 |
2 | 2. Karma yemin tanımı ve üstünlükleri, sürdürülebilir karma yem üretimi | [1] s 1-6 |
3 | 3. Karma yem üretiminde kullanılan hammaddeler ( dane yemler, kök yumru yemler, endüstri yan ürünleri) | [(2] s 135-229; [3] s 24-42; [5] s 128-178 |
4 | 4. Karma yem üretiminde kullanılan hammaddeler (Hayvansal kökenli yemler, Yem katkı maddeleri) | [2] s 233-257; [3] s 42-62; [5] s 193-205, 275-317 |
5 | 5. Karma yem fabrikalarının kuruluş yerinin belirlenmesi ve çalışma tekniği | [1] s 17-23 |
6 | 6. Karma yem fabrikalarında yem alımı, tartım ve silolama | [1] s 25-37 |
7 | 7. Öğütme | [1] s 52-84 |
8 | 8. Karıştırma | [1] s 86-98 |
9 | 9. Pelet yem üretimi ve ambalajlama | [1] s 100-141 |
10 | 10. Karma yemin niteliğini etkileyen etmenler | [1] s 146-152 |
11 | 11. Karma yemde dehomojenizasyon | [1] s 158-165 |
12 | 12. Karma yemler ve yem hammaddelerinin depolanması | [1] s 169-183; [5] s 363-365 |
13 | 13. Karma yem üretiminde formülasyon | [1] s 189-200 |
14 | 14. Karma yem kalite analizleri | [5] s 382- 405 |