APT6125 / COMPOUND FEED AND TECHNOLOGY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Karma yemin tarihçesi[1] s 6-11
22. Karma yemin tanımı ve üstünlükleri, sürdürülebilir karma yem üretimi[1] s 1-6
33. Karma yem üretiminde kullanılan hammaddeler ( dane yemler, kök yumru yemler, endüstri yan ürünleri)[(2] s 135-229; [3] s 24-42; [5] s 128-178
44. Karma yem üretiminde kullanılan hammaddeler (Hayvansal kökenli yemler, Yem katkı maddeleri)[2] s 233-257; [3] s 42-62; [5] s 193-205, 275-317
55. Karma yem fabrikalarının kuruluş yerinin belirlenmesi ve çalışma tekniği[1] s 17-23
66. Karma yem fabrikalarında yem alımı, tartım ve silolama[1] s 25-37
77. Öğütme [1] s 52-84
88. Karıştırma[1] s 86-98
99. Pelet yem üretimi ve ambalajlama[1] s 100-141
10 10. Karma yemin niteliğini etkileyen etmenler[1] s 146-152
1111. Karma yemde dehomojenizasyon [1] s 158-165
1212. Karma yemler ve yem hammaddelerinin depolanması[1] s 169-183; [5] s 363-365
1313. Karma yem üretiminde formülasyon[1] s 189-200
1414. Karma yem kalite analizleri [5] s 382- 405