APT6142 / TECHNICAL ASPECTS OF MEAT SHEEP BREEDING

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Koyunculuk işletme tipleri ve yönetimi [1] s 1-16
2Kuzu büyütme yöntemleri[1] s 19-48
3Koyunlarda genetik ıslah[1] s 221-261,[2] s 69-89
4Seleksiyon [2] s 132-156, [3] s 19-48
5Seleksiyon [2] s 132-156
6Çiftleştirme Yöntemleri [2] s 163-170, [3] s 306-311
7Döl veriminin genetik ıslahı [2] s 176-187
8Koyunlarda et veriminin genetik ıslahı [2] s 204-206
9Kuzu veriminin artırma yolları [2] s 209-230, [1] s 143-157
10Kuzu veriminin artırma yolları [2] s 209-230
11Kuzu Besi Yöntemleri [1] s 61-114
12Kuzu Karkas Parçalama ve Değerlendirmesinde Standart Yöntem[1] s 61-114
13Sağlık koruma [1] s 161-218
14Sürdürülebilir et koyunu yetiştirciliği ve hayvan refahı[1] s 263-269; [4] s 1-28