APT7108 / VITAMINS IN ANIMAL NUTRITION

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Vitaminlerin tanımı, önemi, fonksiyonları, kaynakları, özellikleri, sınıflandırılması[1] s 228-235; [3] s 66-68
2Yağda Eriyen Vitaminler: Vitamin A[1] s 235-251; [2] s 226-231; [3] s 68-72
3Vitamin D[1] s 258-264; [2] s 231-236; [3] s 72-75
4Vitamin E[1] s 252-258; [2] s 236-241; [3] s 76-78
5Vitamin K[1] s 264-269; [2] s 241-243; [3] s 78-80
6Suda Çözünen Vitaminler: Tiyamin (Vitamin B1)[1] s 271-274; [2] s 247-249; [3] s 80-82
7Riboflavin (Vitamin B2)[1] s 274-279; [2] s 249-251; [3] s 82-84
8Pantotenik Asit (Vitamin B3)[1] s 282-284; [2] s 253-256; [3] s 86-88
9Pridoksin (Vitamin B6) [1] s 279-282; [2] s 256-258; [3] s 85-86
10Niasin (Nikotinik asit)[1] s 276-279; [2] s 251-253; [3] s 84-85
11Folik asit (Folasin), Biyotin[1] s 284-288; [2] s 261-263; [3] s 88-90
12Kolin[1] s 293-294; [2] s 263-264; [3] s 90-91
13Siyonakobalamin (Vitamin B12)[1] s 288-293; [2] s 258-261; [3] s 91-93
14Askorbik asit (Vitamin C)[1] s 295-298; [2] s 264-266; [3] s 94-95