1 | Süt Sığırlarında metabolik bozukluklar | [1] p 1-17 |
2 | Metabolik stresin, lipit mobilizasyonu ve inflamasyonun geçiş dönemindeki ineğin metabolik bozukluğuğu üzerine etkisi | [1] p 18-30 |
3 | Yem tüketiminin metabolik kontrolü | [1] p 31-51 |
4 | Süt ineklerinde insülin direnci | [1] p 52-76 |
5 | Süt ineklerinde metabolik bozuklukları önlemede vücut kondisyon skorunun ayarlanması | [1] p 77-89 |
6 | Geçiş döneminde enerji ve protein beslemenin ayarlanması | [1] p 90-118 |
7 | Geçiş döneminde enerji ve protein beslemenin ayarlanması | [1] p 90-118 |
8 | Geçiş döneminde mineral ve antioksidanların önemi | [1] p 119-139 |
9 | Fertilite ve süt verimindeki düşüklükler ile metabolik bozukluk riskini azaltmak için NEFA ve ß-hidroksibutirat konsantrasyonlarından yararlanarak sürü düzeyinde metabolik bozuklukları izleme | [1] p 140-166 |
10 | Fertilite ve süt verimindeki düşüklükler ile metabolik bozukluk riskini azaltmak için NEFA ve ß-hidroksibutirat konsantrasyonlarından yararlanarak sürü düzeyinde metabolik bozuklukları izleme | [1] p 140-166 |
11 | Karaciğer aktivite indeksini ve diğer biyolojik indikatörleri kullanarak sürü sağlığı hakkında bilgi edinmek | [1] p 167-185 |
12 | Karaciğer aktivite indeksini ve diğer biyolojik indikatörleri kullanarak sürü sağlığı hakkında bilgi edinmek | [1] p 167-185 |
13 | Laktasyondaki ineklerde ketosis | [1] p 186-198 |
14 | Doğumdan önce süt sığırlarına oral Ca supplementasyonu | [1] p 199-210 |