ASC1014 / MESLEKİ YABANCI DİL II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1İçecek siparişi verme; sayılabilir ve sayılamayan nesneler[1 ]s.40-46
2Ricada bulunma; kokteyl tarifleri; emir bildiren cümleler[1]s.46-52
3Kokteyl hazırlama; bağlaçlar[1]s .46-52
4Menü planlama ;yemek tarif etme[1]s. 52-58
5Review 2[1]s. 58-60
6Karşılaştırma ve üstünlük sıfatları; sıfat haline dönüşmüş fiiller[1]s. 52-58
7Menüleri sunma,takdim etme; sipariş alma, çeviri yapabilme[1]s. 60-66
8Geçmiş zaman düzenli fiiller[1]s. 60-66
9Yemekleri tavsiye etme; tatlıları tarif etme[1]s. 66-72
10Geçmiş zaman (düzensiz filler) [1 ]s.66-72
11Şikayette bulunma;şikayetlerle başedebilme;İngiliz ve Amerikan İngilizcesindeki kelimelerin değişik telaffuzu[1 ]s. 72-78
12Faturayı isteme, faturayı açıklama[1 ]s. 78-84
13Mesleki terimler ve çeviri [3]s.104-116
14Review 3 [3]s.84-86