ASC2003 / GIDA MEVZUATI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Gıda mevzuatı ve tarihiGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
2Gıda mevzuatı ve hazırlanma gerekçeleriGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
3Gıda mevzuatının temel prensipleriGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
4Türk Gıda Kanunu1 GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
5Türk Gıda Kodeksi YönetmeliğiGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
6Gıda ürünleri ve işlemleri için standartları: Türk Standartları (TSE)GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
7Türkiye’de gıda yasası, yönetmelikler, tebliğler ve standartların tanıtımıGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
8Gıda tebliği GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
9Uluslararası standartlar (EN, ISO, Codex Alimentarius Standartları)GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
10Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair YönetmelikGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
11Gıda ürünleri kodeksleriGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
12Gıda ambalaj ve etiketlemeyle ilgili düzenlemelerGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
13ISO 22000GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin
14Gastronomi ve sürdürülebilirlikGIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI/Prof. Dr. Nevzat Artık, Prof. Dr. Nevin Şanlıer, Yrd. Doç. Dr. Aybuke Ceyhun Sezgin