1 | Temel mutfak bilgisi | Ders notları |
2 | Mutfağın tarihsel gelişimi | Ders notları |
3 | Mutfak organizasyon şeması | Ders notları |
4 | Mutfak yönetimi ve organizasyonu | Ders notları |
5 | Temel mutfak üretim bilgisi | Ders notları |
6 | Temel mutfak kontrol bilgisi | Ders notları |
7 | Mutfakta hijyen, sanitasyon ve HACCP (Tehlike Aalizi ve Kitik Kontrol Noktaları) | Ders notları |
8 | Dünya mutfakları | Ders notları |
9 | Mutfakta üretim süreci | Ders notları |
10 | Gastronomi ve sürdürülebilirlik | Ders notları |
11 | Üretim planlaması | Ders notları |
12 | Menü planlaması | Ders notları |
13 | Yiyecek maliyet analizi | Ders notları |
14 | İçecek maliyet analizi | Ders notları |