NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / AŞÇILIK / ASC2017 - MUTFAK ÜRÜNLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Temel mutfak bilgisiDers notları
2Mutfağın tarihsel gelişimiDers notları
3Mutfak organizasyon şemasıDers notları
4Mutfak yönetimi ve organizasyonuDers notları
5Temel mutfak üretim bilgisiDers notları
6Temel mutfak kontrol bilgisiDers notları
7Mutfakta hijyen, sanitasyon ve HACCP (Tehlike Aalizi ve Kitik Kontrol Noktaları)Ders notları
8Dünya mutfaklarıDers notları
9Mutfakta üretim süreciDers notları
10Gastronomi ve sürdürülebilirlikDers notları
11Üretim planlamasıDers notları
12Menü planlamasıDers notları
13Yiyecek maliyet analiziDers notları
14İçecek maliyet analiziDers notları