| 1 | Temel mutfak bilgisi | Ders notları |
| 2 | Mutfağın tarihsel gelişimi | Ders notları |
| 3 | Mutfak organizasyon şeması | Ders notları |
| 4 | Mutfak yönetimi ve organizasyonu | Ders notları |
| 5 | Temel mutfak üretim bilgisi | Ders notları |
| 6 | Temel mutfak kontrol bilgisi | Ders notları |
| 7 | Mutfakta hijyen, sanitasyon ve HACCP (Tehlike Aalizi ve Kitik Kontrol Noktaları) | Ders notları |
| 8 | Dünya mutfakları | Ders notları |
| 9 | Mutfakta üretim süreci | Ders notları |
| 10 | Gastronomi ve sürdürülebilirlik | Ders notları |
| 11 | Üretim planlaması | Ders notları |
| 12 | Menü planlaması | Ders notları |
| 13 | Yiyecek maliyet analizi | Ders notları |
| 14 | İçecek maliyet analizi | Ders notları |