NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / AŞÇILIK / ASC2020 - BİLİMSEL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
2Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
3Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
4Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
5Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
6Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
7Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
8Servisin Tanımı ve Önemi Servis Alanları ve İş Akışı Yemek ve İçki Servisinin Önemi Servis Türleri Temel Servis Bilgileri Servis Öncesi Yapılan Son Hazırlıklar Servis Basamakları Ziyafet ÇalışmalarıYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
9Hijyen, Sanitasyon ve Bakteriler Yiyecek ve İçecek Bölümünde Hijyen ve Sanitasyon Besin Hijyeni ve Önemi HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) Besin Kirliliği ve Gıda Zehirlenmesi Hijyen Kuralları Güvenlik Mavi Bayrak ProjesiYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
10Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
11Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
12Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
13Bilimsel toplantı, seminer, panel, atölye çalışmaları, müze eğitimi, sanatsal-kültür gezileri, sinema, tiyatro, konser, sergi, spor etkinlikleri, kulüp etkinlikleri, çevre düzenleme ve sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinliklere katılmaYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak
14Sürdürülebilirlik üzerine sorumluluk çalışmalarıYiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi (2009) Prof.Dr. Nilüfer Koçak