1 | Personele flambe eğitimi verme. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
2 | Menüdeki mevcut flambe yemeklerinin siparişlerinin alınmasını sağlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
3 | Alınan siparişin özelliğine uygun kuver hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
4 | Menüdeki mevcut sıcak başlangıçların flambesini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
5 | Menüdeki mevcut et yemeklerinin flambesini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
6 | Menüdeki mevcut deniz ürünlerinin flambesini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
7 | Menüdeki mevcut meyvelerin flambesini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
8 | Flambe sonrası flambe arabası ve malzemelerinin mice en placesini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
9 | Föndü yiyeceğinin siparişinin alınmasını sağlamak. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
10 | Çikolata föndü hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
11 | Föndü servis çeşitlerini hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
12 | Gastronomide ve servis tekniklerinde sürdürülebilirlik | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
13 | Peynir föndü hazırlama. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |
14 | Föndü sonrası mice en place malzemelerinin temizliği. | Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara. |