ASC2022 / SERVİS TEKNİKLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Personele flambe eğitimi verme.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
2Menüdeki mevcut flambe yemeklerinin siparişlerinin alınmasını sağlama.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
3Alınan siparişin özelliğine uygun kuver hazırlama.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
4Menüdeki mevcut sıcak başlangıçların flambesini hazırlama.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
5Menüdeki mevcut et yemeklerinin flambesini hazırlama.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
6Menüdeki mevcut deniz ürünlerinin flambesini hazırlama.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
7Menüdeki mevcut meyvelerin flambesini hazırlama.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
8Flambe sonrası flambe arabası ve malzemelerinin mice en placesini hazırlama. Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
9Föndü yiyeceğinin siparişinin alınmasını sağlamak. Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
10Çikolata föndü hazırlama.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
11Föndü servis çeşitlerini hazırlama.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
12Gastronomide ve servis tekniklerinde sürdürülebilirlikYılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
13Peynir föndü hazırlama.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.
14Föndü sonrası mice en place malzemelerinin temizliği.Yılmaz, Y. (2008). Konaklama ve Ağırlama İşletmelerinde Servis Tekniği ve Yönetimi. Detay Yayıncılık, Ankara.