NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / AŞÇILIK / ASC2025 - MESLEKİ YABANCI DİL III

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Types of Staple FoodsKaynak 1,2,3
2Taxonomy of Food ItemsKaynak 1,2,3
3Foods Commonly Served İn RestaurantsKaynak 1,2,3
4Classification of BeveragesKaynak 1,2,3
5Basic TastesKaynak 1,2,3
6Review and ExcercisesÖğretim elemanı ders notu
7Classification of Professional Kitchen EquipmentKaynak 1,2,3
8KnifeKaynak 1,2,3
9ServicewareKaynak 1,2,3
10People in a Professional KitchenKaynak 1,2,3
11In the KitchenKaynak 1,2,3
12Culinary Units of MeasurementKaynak 1,2,3
13Hygiene in KitchenKaynak 1,2,3
14Review and ExcercisesÖğretim elemanı ders notu