| 1 | Yemek Süsleme Sanatına Giriş | Ders Notları |
| 2 | Tabak Prezantasyonu ve Eskiz Çizimler | Ders Notları |
| 3 | Yemek Süslemede Kullanılan Yardımcı Garnitürler (Konfi Sebzeler, Yenilebilir Çiçekler, Küller) | Ders Notları |
| 4 | Yemek Süslemede Kullanılan Yardımcı Garnitürler (Tuiller, Tozlar, Chutney Çeşitleri) | Ders Notları |
| 5 | Yemek Süslemede Kullanılan Yardımcı Garnitürler (Soslar, Püreler, Köpükler) | Ders Notları |
| 6 | Yemek Süslemede Kullanılan Yardımcı Garnitürler (Sponge, Sorbe, Dondurma) | Ders Notları |
| 7 | Yeni Yemek Reçeteleri | Ders Notları |
| 8 | Gastronomide ve Yemek Süsleme Sanatında Sürdürülebilirlik | Ders Notları |
| 9 | Şeker Süsleme Sanatı | Ders Notları |
| 10 | Çikolata Süsleme Sanatı | Ders Notları |
| 11 | Dünya Mutfağı Klasikleri Sunum | Ders Notları |
| 12 | Füzyon Mutfak ve Modern Türk Mutfağı Sunum | Ders Notları |
| 13 | Teknik Sunum Hazırlama | Ders Notları |
| 14 | İmza Tabağı Hazırlama | Ders Notları |