ASC2032 / GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Temel kavramlarGıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
2Bozulmaya etki eden faktörlerGıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
3Gıda muhafazasında temel ilkeler Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
4Isıl işlemlerle Gıda muhafazaGıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
5Gıdaların kimyasal koruyucuyla muhafazasıGıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
6Gıdaları dondurarak soğutarak muhafazaGıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
7Gıdaları ışınlayarak muhafazaGıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
8Atımlı elektrikli alan ve ohmik ısıtmaGıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
9Hidrostatik yüksek basınç teknolojisi Mikrodalga, IR ve UV uygulamalarıGıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
10Gıda muhafazasında kullanılan diğer yöntemlerGıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
11Hayvansal ürünlerde muhafaza yöntemleriGıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
12Bitkisel ürünlerde ve diğer gıdalarda muhafaza yöntemleri Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
13Paketleme ve depolama Gıda Teknolojisi. Sıdıka Bulduk. Detay Yayıncılık
14İnsanlığın geleceği ve sürdürülebilirlik