1 | Mutfak ve mutfağın tarihsel gelişimi | |
2 | Mutfak yönetimi | |
3 | Mutfak hizmetleri yönetiminde satın alma, teslim alma, depolama | |
4 | Mutfak hizmetleri yönetiminde üretim | |
5 | Mutfağın diğer bölümlerle ilişkisi | |
6 | Mutfağın planlanması ve kurulumu | |
7 | Mutfak türleri | |
8 | Mutfağın konumu | |
9 | Mutfağın fiziksel özellikler | |
10 | Mutfağın bölümleri, çalışma alanları ve sürdürülebilir mutfak çeşitleri | |
11 | Mutfak organizasyonu ve mutfak personeli görevleri | |
12 | Mutfakta kullanılan ekipman ve araç gereçler | |
13 | Mutfakta hijyen ve sanitasyon | |
14 | Mutfakta sağlık ve güvenlik sistemleri | |