ASC2038 / MUTFAK PLANLAMA VE TASARIM

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Mutfak ve mutfağın tarihsel gelişimi 
2Mutfak yönetimi 
3Mutfak hizmetleri yönetiminde satın alma, teslim alma, depolama 
4Mutfak hizmetleri yönetiminde üretim 
5Mutfağın diğer bölümlerle ilişkisi 
6Mutfağın planlanması ve kurulumu 
7Mutfak türleri 
8Mutfağın konumu 
9Mutfağın fiziksel özellikler 
10Mutfağın bölümleri, çalışma alanları ve sürdürülebilir mutfak çeşitleri 
11Mutfak organizasyonu ve mutfak personeli görevleri 
12Mutfakta kullanılan ekipman ve araç gereçler 
13Mutfakta hijyen ve sanitasyon 
14Mutfakta sağlık ve güvenlik sistemleri