1 | İşletmeciliğin tarihi gelişimi ve temel işletmecilik kavramları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
2 | İşletmenin amaçları, özellikleri, fonksiyonları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
3 | İşletmenin ekonomi içerisindeki yeri ve sınıflandırılması | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
4 | İşletmenin çevresini oluşturan kişi ve kuruluşlar | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
5 | İşletmelerde büyüme olgusu, işletmelerarası anlaşma ve birlikler | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
6 | İşletmelerin kuruluşu, nedenleri, aşamaları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
7 | İşletme kuruluş yeri seçimini etkileyen faktörler | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
8 | İşletmenin maliyetleri | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
9 | İşletmenin gelirleri | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
10 | Kapasite ve kapasite türleri | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
11 | İşletmenin performansı | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
12 | Güncel İşletme Konuları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
13 | İşletme Fonksiyonları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |
14 | İşletme Fonksiyonları | ŞİMŞEK, Şerif, İşletme Bilimlerine Giriş, Konya |