| 1 | Genel mikrobiyolojinin temel esasları, tarihi ve kapsamı, mikrobiyolojinin insanlar ve sürdürülebilir bir çevre için önemi, | 1,2,3,11 |
| 2 | Yaşamımızda mikroorganizmalar, organizmaların sınıflandırılması ve adlandırılmas | 1,2,3,11 |
| 3 | Kimyasal prensipler ve önemli biyolojik moleküller | 1,2,3,11 |
| 4 | Prokaryotik ve ökaryotik hücreler | 1,2,3,11 |
| 5 | Mikrobiyal yapılar ve fonksiyonları | 1,2,3,11 |
| 6 | Mikrobiyal yapılar ve fonksiyonları | 1,2,3,11 |
| 7 | Bakteriler | 1,2,3,11 |
| 8 | Mayalar ve küfler | 1,2,3,11 |
| 9 | Protozoalar ve algler | 1,2,3,11 |
| 10 | Virüsler | 1,2,3,11 |
| 11 | Mikrobiyal metabolizma | 1,2,3,11 |
| 12 | Mikrobiyal gelişmenin kontrol edilmesi | 1,2,3,11 |
| 13 | Mikrobiyal genetik | 1,2,3,11 |
| 14 | Mikrobiyal patojenite | 1,2,3,11 |
 | Loading… |
   |