| 1 | Giriş, sürdürülebilir özel gıdalar | |
| 2 | Şeker Üretimi | |
| 3 | Çikolata ve Çikolata Ürünleri | |
| 4 | Çikolata ve Ürünleri Formülasyonu Ve Kalite Parametreleri | |
| 5 | Çikolata Teknolojisi | |
| 6 | Şeker ve Şekerleme Teknolojisi | |
| 7 | Şeker ve Şekerleme Teknolojisi | |
| 8 | Şekerleme Ürünleri Kalite Özellikleri | |
| 9 | Bazı Şekerleme Tiplerinin (Marşmelov, Nugat, Nişasta ve Pektin Jöleleri, Sert Şekerler, Karameller, Krem Merkezli Şekerlemeler, Tavada Kaplanmış Şekerlemeler) Özellikleri, Bileşenleri ve Yapım Yöntemleri | |
| 10 | Çay Çeşitleri ve Çayın Kimyasal Bileşimi | |
| 11 | Çayın İşlenmesi | |
| 12 | Çayın Kalite Ölçütleri | |
| 13 | Kahve Üretimi ve Kuru Çekirdek Kahvenin Elde Edilmesi, Çekirdek Kahvenin İşlenmesi | |
| 14 | Öğrenci sunumları | |