1 | Yeterli ve dengeli beslenmede besin seçiminin önemi | |
2 | Toplumların Besin Seçimini Etkileyen Faktörler | |
3 | İnsanların tat algıları ve besin seçimi (şekerli, tuzlu, ekşi ve acı tatları- besin seçimi), genetik tat markerları | |
4 | İnsanların tat algıları ve besin seçimi (şekerli, tuzlu, ekşi ve acı tatları- besin seçimi), genetik tat markerları | |
5 | Besin seçimini etkileyen biyolojik etmenler (açlık, iştah, lezzet vb.), iştah mekanizması ve besin seçimi | |
6 | Besin seçimini etkileyen psikolojik etmenler (duygudurum, stres ve suçluluk vb.) | |
7 | Besin neofibisi | |
8 | Ara sınav | |
9 | Çocukluk ve adolesan dönemde besin seçimi | |
10 | Çocukluk ve adolesan dönemde besin seçimi | |
11 | Besin seçimini etkileyen ekonomik etmenler (maliyet, fiyat vb.) | |
12 | Besin seçimini etkileyen sosyal etmenler (kültür, aile, arkadaşlar ve öğün düzeni) | |
13 | Besin satın alırken besin seçimini etkileyen etmenler, besin etiketleri ve besin ögesi örüntü profilleri | |
14 | Besin seçimi ve yeme bozuklukları | |
15 | Öğrenci ödevleri | |