| 1 | Toplu beslenme sistemlerinde besin hazırlama ve pişirme yöntemleri | |
| 2 | Temel soslar | |
| 3 | Toplu beslenme sistemlerinde servis yöntemleri | |
| 4 | Ticari nitelikli işletmelerde beslenme hizmetleri organizasyonu | |
| 5 | Toplu beslenme sistemlerinde hijyen | |
| 6 | Toplu beslenme sistemlerinde HACCP I | |
| 7 | Genel Tekrar | |
| 8 | Toplu beslenme sistemlerinde HACCP II | |
| 9 | Toplu beslenme sistemlerinde HACCP III | |
| 10 | Toplu beslenme sistemlerinde gıda güvenliği yönetim sistemleri: ISO 2200 ve FSSC 22000 | |
| 11 | Toplu Beslenme Hizmetlerinde Acil Durumlar ve Kriz Yönetimi | |
| 12 | Toplu beslenme sistemlerinde maliyet kontrolü | |
| 13 | Sürdürülebilir Toplu Beslenme Sistemleri | |
| 14 | Genel Tekrar | |