| 1 | Nütrisyon destek ekibinde diyetisyenin yeri, görev ve sorumlulukları | |
| 2 | Beslenme durumunun taranması | |
| 3 | Beslenme durumunun değerlendirilmesi | |
| 4 | Enerji ve besin ögesi gereksinimlerinin belirlenmesi | |
| 5 | Beslenme destek yöntemleri | |
| 6 | Enteral beslenme endikasyon, kontrendikasyon ve uygulama ilkeleri | |
| 7 | Enteral beslenmede kullanılan ürünler ve özellikleri | |
| 8 | Enteral beslenme-Vaka örnekleri | |
| 9 | Parenteral beslenme endikasyon, kontrendikasyon ve uygulama ilkeleri | |
| 10 | Parenteral beslenme kullanılan ürünler ve özellikleri | |
| 11 | Klinik duruma göre beslenme desteğinin yönetimi | |
| 12 | Parenteral beslenme-Vaka örnekleri | |
| 13 | Vaka sunumu-I | |
| 14 | Vaka sunumu-II | |