1 | Biyoteknolojinin konuları ve tanımlar | [11] |
2 | Fermentasyon teknolojisi ve ilkeleri | [11] |
3 | Biyoteknolojide araştırma metotları | [11] |
4 | Biyoteknolojide mikroorganizmalar ve kullanımı | [11] |
5 | Endüstriyel amaçlı uygulamalar ve ürün geliştirme | [11] |
6 | Mikroorganizmaların arıtım teknolojilerinde kullanımı ve uygulamalar | [11] |
7 | Hayvansal ve bitkisel dokular ve doku mühendisliğine giriş | [11] |
8 | Doku mühendisliği uygulamaları ve metotlar | [11] |
9 | Doku mühendisliğinde tıbbi uygulamalar | [11] |
10 | Tıbbi biyoteknolojinin diğer alanları, kök hücre teknolojisi vs. | [11] |
11 | Genetik mühendisliği ve uygulamaları | [11] |
12 | Bitki biyoteknolojisi ve uygulamaları, | [11] |
13 | Genetiği değiştirilmiş organizmaların üretimi ve kullanım alanları | [11] |
14 | Güncel sorunlar ve çözümlerinin tartışılması | [11] |