BIY6123 / MİKROBİYAL TEKNOLOJİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Giriş ve tanımlamalarders notları
2Mikroorganizmalar ve fermentasyon teknolojisiDers notları
3Mikrobiyal ürünler, primer ve sekonder metabolitlerDers notları
4Microbiyal enzimler ve kullanım alanlarıDers notları
5Çevrede mikrobiyal uygulama alanlarıDers notları
6Tarımda mikroorganizmaların kullanımı ders notları
7Tıpta ve eczacılıkta uygulama sahaları ders notları
8Gıdada mikrobiyal teknolojiders notları
9Mikrobiyal biyofim ve kullanım alanlarıders notları
10Suş geliştirmeders notları
11Suş geliştirmede moleküler tekniklerin kullanımıders notları
12Mikrobiyal olarak nanopartikül sentezi ve uygulama alanlarıders notları
13Pestisid olarak mikroorganizmalar ve kullanımlarıders notları
14mikrobiyal teknolojide güncel gelişmelerinternet ve kütüphaneler