1 | Giriş ve tanımlamalar | ders notları |
2 | Mikroorganizmalar ve fermentasyon teknolojisi | Ders notları |
3 | Mikrobiyal ürünler, primer ve sekonder metabolitler | Ders notları |
4 | Microbiyal enzimler ve kullanım alanları | Ders notları |
5 | Çevrede mikrobiyal uygulama alanları | Ders notları |
6 | Tarımda mikroorganizmaların kullanımı | ders notları |
7 | Tıpta ve eczacılıkta uygulama sahaları | ders notları |
8 | Gıdada mikrobiyal teknoloji | ders notları |
9 | Mikrobiyal biyofim ve kullanım alanları | ders notları |
10 | Suş geliştirme | ders notları |
11 | Suş geliştirmede moleküler tekniklerin kullanımı | ders notları |
12 | Mikrobiyal olarak nanopartikül sentezi ve uygulama alanları | ders notları |
13 | Pestisid olarak mikroorganizmalar ve kullanımları | ders notları |
14 | mikrobiyal teknolojide güncel gelişmeler | internet ve kütüphaneler |