BIY6146 / BAKTERİ İZOLASYONU VE TANIMLANMASI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1saf kültür ve koch postulatı[1] 12-15
2laboratuar çalışması[11]
3mikroorganizmaların laboratuar kültürü[1] 107-108
4laboratuar çalışması[11]
5mikrobiyal beslenme[1] 103, [2] 15-25
6laboratuar çalışması[11]
7çevresel etmenlerin mikroorganizma gelişimine etkileri[1] 157-158, [2] 56-67
8laboratuar çalışması[11]
9mikroorganizmaların fizyolojik karakterleri[1]531-592, [2]78-110
10laboratuar çalışması[11]
11mikroorganizmaların biyokimyasal karakterleri[1]531-592, [2]78-110
12laboratuar çalışması[11]
13mikroorganizların identifikasyonunda moleküler biyoloji yöntemleri[1] 309-326, [3] 107-123
14laboratuar çalışması[11]