1 | Giriş ve tanımlamalar | ders notları |
2 | Anaerobik mikroorganizma grupları, genel özellikleri | Ders notları |
3 | Anaerobların genel fizyolojik özellikleri | Ders notları |
4 | Anaerobların ekolojileri, habitatlarındaki rolleri | Ders notları |
5 | Birlikte yaşam şekilleri, sintrofi, ortaklıklar | Ders notları |
6 | Biyosferde madde döngüsünde rolleri | ders notları |
7 | Biyoteknolojik öneme sahip anaeroblar | ders notları |
8 | Biyogaz üretimi ve ilgili mikroorganizmalar | ders notları |
9 | Hidrojen üretimi ve ilgili mikroorganizmalar | ders notları |
10 | Gıda teknolojisinde ve Tıpta önemli anaeroblar ve patojeniteleri | ders notları |
11 | Anaeoblara genomik yaklaşımlar | ders notları |
12 | Anaeroblar için proteomik çalışmalar | ders notları |
13 | anaeroblarla ilgili güncel araştırmalar | güncel makaleler |
14 | anaeroblarla ilgili güncel araştırmalar | güncel makaleler |